Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 8 oktober 2018

Afscheid Alexander Pechtold

Het afscheid van Alexander Pechtold maakt duidelijk dat D66 voor een nieuwe periode staat.

Alexander heeft enorm veel betekent voor de partij. Toen hij aantrad stonden de peilingen zo laag dat de stekker er bijna uit was getrokken. Op dit moment is D66 met 19 zetels vertegenwoordigd in de Tweede Kamer. De partij heeft zich ontpopt als het radicale alternatief voor onredelijkheid, onnadenkendheid en onverantwoordelijkheid. Een geweldige prestatie.

D66 Bergen op Zoom is wat treurig omdat na 12 jaar een periode wordt afgesloten, maar ziet ook positieve kanten aan dit afscheid. Het biedt kansen voor vernieuwing en een geluid dat bij de huidige situatie past. Dat geluid zou een inspirerend geluid mogen zijn dat het idealisme van de partij levend houdt.

Uit BN/DeStem: https://www.bndestem.nl/home/lovende-woorden-van-lokale-d66-ers-over-voorman-pechtold-na-aankondiging-vertrek~a0a69bf9/