Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 23 februari 2019

Onoverzichtelijke slinger Laageinde wordt verbeterd

Op de grens van Steenbergen en Bergen op Zoom loopt parallel aan de A4 een smalle weg met een stevige slinger. De weg wordt gebruikt door woon-werkverkeer en ook nog door de bus. De slinger blijkt vooral in het donker onoverzichtelijk voor gebruikers. Reflector paaltjes zijn er niet. D66 Steenbergen attendeerde ons hierop. Reden voor D66 Bergen op Zoom om aan de bel te trekken bij de ambtelijke dienst.

De wegbeheerder heeft de situatie bekeken. Er waren al wat verbeteringen aan de borden uitgevoerd. Men heeft aanvullende maatregelen genomen om de overzichtelijkheid te verbeteren. Er zijn extra borden besteld. In de buitenbocht worden extra bermplanken met reflectoren geplaatst. In verband met levertijd hoopt de wegbeheerder uiterlijk half maart te hebben gerealiseerd.

Een mooi resultaat van samenwerking in de regio!